Δανέλλης: Θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αναδοχή (audio)

Είναι φαινόμενα που δεν περιποιούν τιμή στη δημόσια ζωή του τόπου και θα πρέπει να οριοθετηθούν οι σχέσεις. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης, όσο και αν νιώθει ότι είναι θιγόμενος -ίσως και άδικα- με τέτοιες διαδικασίες, να αναφέρεται με τέτοιες κινήσεις και με τέτοιες απαξιωτικές αναφορές στην πολιτική ηγεσία του τόπου, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Σπύρος Δανέλλης, αναφερόμενος στην σύγκρουση μεταξύ του επιχειρηματία κου Μαρινάκη και της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής με το «Κίνημα Αλλαγής» είπε στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου ότι, ίσως ήταν βιαστική η πρώτη αναφορά σε αυτό το non paper της νύχτας του Σαββάτου από πλευράς γραμματείας του πρωθυπουργού, όπου υπήρξαν χαρακτηρισμοί πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί, χωρίς να έχουμε μια τελεσίδικη έκβαση της δικαιοσύνης. Όμως αυτό δικαιολογεί όλη την υπόλοιπη εξέλιξη, τέτοιου είδους φαινόμενα δεν αρμόζουν σε μια δημοκρατία, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το νομοσχέδιο για την αναδοχή ο κος Δανέλλης υποστήριξε ότι θα το ψηφίσει, αποτελούν προτεραιότητα τα δικαιώματα των ανθρώπων, δεν συμψηφίζονται με κανένα άλλο θέμα, δεν ετεροκαθοριζόμαστε, ψηφίζουμε για αυτό το θέμα που θέλει την επίλυσή του τώρα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

www.ert.gr



Πηγή ert.gr