Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα του καλοκαιριού και κάθε τόσο ένα νέο φόρεμα κάνει την εμφάνιση του και γίνεται huge trend.

Το ίδιο συνέβη και τώρα, μόνο που αυτή η φορά δεν μοιάζει με τις άλλες (αυτό λέμε κάθε φορά όταν απλά δεν γίνεται να ξεπεράσουμε ένα φόρεμα).

Το συγκριμένο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (άλλη μία δικαιολογία),αφού έχει την πιο θηλυκή απόχρωση και το πιο fashionable print όλων των εποχών. Το φόρεμα έρχεται ανάμεσα με τις νέες κυκλοφορίες του brand που λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας, το Ganni.

Πολλά από τα φορέματα του brand έχουν γίνει δημοφιλή, για την κομψή εφαρμογή και τα μοτίβα. Το νέο κομμάτι, που κάθε ενημερωμένη σε θέματα στιλ γυναίκα έχει στην γκαρνταρόμπας της, είναι το Bijou dress.

Tι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει;

Aπο που να αρχίσουμε. Το σούπερ στιλάτο λεοπάρ σε βαθιά κόκκινη απόχρωση, τα statement μανίκια με όγκο, η ασύμμετρη γραμμή με τα βολάν στο τελείωμα το κάνουν άκρως θηλυκό και τοπ χαρίσουν έναν απρόσμενα μεσογειακό, σπανιόλικο χαρακτήρα.

Ναι είναι τολμηρό και μια διαφορετική πρόταση για να κλέψετε τις εντυπώσεις. Ήδη το φορούν μερικές από τις πιο στιλάτες στο Instagram και μας κάνουν να θέλουμε να το αποκτήσουμε.

Με τσάντες καλάθια, πέδιλα, mum mules και εσπαντρίγιες θα είναι υπέροχο. Αποκτήστε το εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ganni, Net-a-Porter



Πηγή:bovary.gr